Tisdag

2009-04-28 @ 15:02:46
Riktigt seg dag idag. Usch. Började med att jag tog bussen till sjukhuset, skulle göra någon balanskontroll. Och det gick nog bra. Sköterskan sa att jag "hade fina kurvor". Haha Hörde först nu att det lät roligt. Men det var några sträck på datorskärmen hon menade.. Sen tog jag bussen till skolan där det visade sig att mediekunskapen redan hade slutat. Så jag och Tobias satt i radiosalen en stund. Men sen skulle vi gå och höra med matteläraren om vi fick gå hem. För vi skulle bara ha matte i typ tio minuter eller nått sånt där. Typ halv studiedag eller nått. Men när vi kom dit så var hon sjuk, och på tavlan stod det att vi skulle jobba i ett häfte tills nästa gång. Så vi tog häftet och gick där ifrån. Och då var klockan typ tio. Och sen gick jag hem. Lång dag? Nej. Och nu har jag ätit middag, tittat på film och pluggat. Och klockan är bara tre typ! Så vad ska jag göra nu resten av dagen..!? Tror inte jag orkar träna, har träningsvärk från igår. Får la sitta framför dator och dö ut..
Det är så ensamt att bo själv. Jag vill fasen inte det längre. Men frågan är om det går att lösa..? Inte alls säkert. 

Ha de bra!

Lördag

2009-04-25 @ 23:27:09
Jaop, lördag idag. Började rätt bra i alla fall. Sov länge och cyklade sen och åt god glass med syrran och Jonatan. Men sen vid 4 var jag ensam igen. Som vanligt. Så jag tillbringade min lördagkväll ensam och två filmer. Två bra filmer, men ändå. Ensam. Liiiite tråkigt. 
I morgon måste jag göra klart fotoarbetet och städa lite. Träna också kanske. Jag får se. 
Nu ska jag kanske starta en till film, och sen gå och lägga mig. God natt!

Ha de bra!

Onsdag

2009-04-22 @ 20:21:07
Åh, herregud va trött jag är! Och klockan är bara typ 20.30.. I morgon har vi sovmorgon! Så jäkla gött! Fast vi ska ha idrott imon. Det har vi inte haft på flera veckor, på grund av olika skäl. Men det funkar la. Inte så kul, men i alla fall.. 
Jag fick alla rätt på matteprovet föresten. Göttans! :)
Men nu börjar "Roomservice" igen. Så ska fortsätta kolla på det nu. 

Ha de bra!

Tisdag

2009-04-21 @ 19:51:26
Kom precis hem från gymmet, och världens jobbigast spinningpass. Fast i och för sig, det var första gången för mig, så jag visste ju inte riktigt vad jag gav mig in på. Men nu har jag i alla fall testat. Det blir nog fler gånger. Fast min rumpa kommer vara öm imon..
Igår var jag och körde Body Pump. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Antingen så gillar jag det, eller så är det tråkigt. hehe Men det kändes lite i musklerna idag. 
Nu ska jag äta, och se på "Mulan"! :) hehe 

Ha de bra!

Måndag

2009-04-20 @ 17:07:36
Veckan börjad rätt bra i alla fall. Svenska och sen håltimme. Då stack jag, Carro och Hanna in till stan. Gick lite i affärer och sen åt vi. Riktigt nice va det! Alltid lika kul med dem! :)
Sen hade jag fotolektion, men gick hem efter typ en halvtimme. Men skulle bara göra klart sina projekt, och jag är typ klar. Så vi sa att vi gick hem och fotade. Så de gjorde vi. Sen har jag inte gjort så mycket, men ska snart träna Body Pump med syster. Det blir la.. hmm.. kul. hehe

Ha de bra!

Torsdag

2009-04-16 @ 17:34:29
Usch, jag har tråkigt. Och fruktansvärt ont i magen.. Har typ haft ont i magen till och från hela dagen, men nu gör det jätteont. Får ta och vila lite eller nått. Ta en panodil kanske.
Dagen idag har varit rätt slapp. Gick upp vid 7 för att tvätta, men sov lite mellan maskinerna, så egentligen gick jag nog upp vid 9. Sen stack jag och åt i skolan vid 12.30 med Tobias, sen matteprov. Det gick nog rätt bra tror jag. Eller hoppas på det i alla fall. Men bara för att jag tror att det kommer gå bra så går det säkert jättedåligt. Vi får la se. Efter matten var det dags för teater. Inte min favoritlektion precis. Men det funkar väl. Se slutade jag. Så två lektioner idag. 
I morgon är det fredag, och då är det också bara två lektioner. Svenska och engelska.. 

Ha de bra!

Trosdag

2009-04-16 @ 12:09:05
Härligt med torsdag, för då är det helg snart. Jag ska snart sticka till skolan för att ha matte och teater. Usch. Matteprov också. Inte kul. Men det var en härlig sovmorgon, fast jag gick upp och tvättade. Strax innan 7 var jag uppe.. Men men. Det måste göras. 
Men nu ska jag dra. 

Ha de bra!

Söndag, igen

2009-04-05 @ 23:38:13
Seg dag. Inte gjort så mycket idag. Rebecka åkte hem, sen blev allt tråkigt. Typ. Fast sen kom syster och vi kollade på "patrik 1,5". Men annars har jag bara slöat. 
Egentligen vill jag sova, fast jag är inte alls trött. Men jag sitter och kollar på en av de bästa filmerna som finns. "Snowroller". Så jäkla bra är den! Stig-Helmer är min idol! hehe 

Men nu ska jag se på den. Och sen gå och lägga mig. Godnatt!

Ha de bra!

Söndag

2009-04-05 @ 17:11:33
Jaha, söndag idag. Söndagar brukar vara de jobbigast dagarna. Men inte idag. För vi har lov nästa vecka! Urskönt! 
I fredags var jag på bio. Såg på "Kenny Begins". Den var lite småkonstig, men också lite rolig. Sen igår så var det fest. Mycket trevligt! Rebecka sov hos mig i natt också, men åkte hem innan idag. Riktigt kul! Inte att hon åkte hem, utan att hon sov här. 
Och ikväll kommer min syster hit. Vi ska nog se på film..

Ha de bra!


RSS 2.0