Lördag.

2011-03-26 @ 19:00:48
Vill inte vara där jag är. Varken på stället eller i livet.
Allting känns faktiskt rätt så meningslöst just nu. Går i skolan, men pluggar typ inget. Får fotouppgifter som jag inte kunde bry mig mindre om och intresset för fotografi finns inte längre kvar.
Jag som en gång var rätt så flitig i skolan har gått och blivit helt tvärt om. Känns ju lite typiskt nu när det är sista terminen då man borde skärpa sig egentligen.
Jag vill bara åka snowboard och ha kul. Inte ha några måsten, utan bara göra det jag känner för. För stunden.  
Och jag vill inte gå i skolan längre bara. Så är det med det.
 
Behöver med milda uttryck en spark i arslet.

Söndag

2011-03-20 @ 23:20:07
Hemma. Och jag gillar det inte. Eller jo, lite. Men inte så mycket. Hade det så sjukt kul. Parteeey i Lech, afterski på Krazy Kanguruh, träffade på riktigt trevliga människor och fick lite riktigt bra snowboardåkning. 
Det enda som var lite dåligt var snön. Den var en aning blöt.. Men sista dagen blev det puderåkning, sjukt nice. Vill verkligen åka mer bräda. Men får nu vänta tills nästa vinter........ Orka.
Och imorgon är det skola som gäller. Vad jag inte ser fram emot det. Eller jo, för att träffa tjejerna! Men jag pallar inte. Vill bara sluta skiten..

Nu ska jag starta en film. Switch heter den. Snowboard typ. Verkar vara bra i alla fall, och från Norge av alla ställen..  

Tänkte vara duktig och lägga in trailern här till filmen, men det går inte av någon anledning..

Lördag

2011-03-12 @ 11:03:18
Nu sticker jag ner till St. Anton en vecka för att åka snowboard och hänga med syrran, och Jonatan! HÄPP HÄPP!! :D

Onsdag

2011-03-09 @ 19:26:53

Gör typ ingenting i skolan nuförtiden.. Men jag klagar inte. Skönt. Fast har lite plugg som jag borde göra, som jag inte gör..
Skulle egentligen varit på volleyboll ikväll, när Hylte spelar. Men det bidde inte. Så får lite sms då och då om hur det går i matchen från Helen, brorsans sambo.

Lyxar till det ikväll här hemma med pannkakor! Inte varje dag man får det ska jag säga.. Fast får väl se hur de blir nu när de ska stekas. Är inte precis någon skicklig kock.. höhö



Du är som ett gammalt skämt.
Du tappa nåt!
Vaddå?
Farten.


Tisdag

2011-03-08 @ 16:42:58
Åh, sjukt pepp på snowboard nu alltså. Och snart är det dags. Åker ner till St Anton på lördag!! Inte fel kan jag säga. Får även träffa saknade syrran, som jag inte har träffat sen den 1 december, och Jonatan. Asnice!

Började packa lite smått nu, allt för att slippa plugga. Har två grejer som ska vara klara tills imon, och jag har inte börjat med något av de.. Riktigt dåligt av mig fasen. Men jag pallar inte riktigt skola nu alltså. Men får ta och göra det snart. Får väl sitta uppe halva natten ändå..


Sitter och chillar i mina absoluta favoritkläder. Snowboardbyxorna och underställströjan. höhö

Onsdag

2011-03-02 @ 18:19:59

Jag är verkligen inte bra på att ta tag i saker och ting. Skjuter alltid fram det till imorgon. Och imorgon blir till imorgon det med... Illa alltså. Nu borde jag egentligen städa, diska, plugga eller göra nått annat meningsfullt, men det jag gör är väldigt meningslöst.
Jag är fan sämst.


Tisdag

2011-03-01 @ 22:05:57

Får typ bara mer och mer ångest över det hela nu jue.
Det får inte bli så igen alltså. På riktigt.

Och skolan kan ju typ bara gå och dränka sig eller nått liknande.


RSS 2.0