.

2011-01-31 @ 18:58:33
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel.
Lev med det.


Måndag

2011-01-31 @ 15:36:51
Åh, gud. Har nog aldrig varit såhär trött. Eller i alla fall inte på länge.. Meeen. Det får man ta efter en mycket rolig helg!
Nu blir det lite cola, och sen tvätta om en liten stund. Och så borde jag städa lite... 


Allting börjar om. Jag kan börja om.

Fredag

2011-01-28 @ 19:14:33

Åh, äntligen helg! Riktigt skönt. Bio ikväll med Rebecka! Kul ska det bli! :D Sen imorgon ska jag och mamma köra upp till Borås för att köpa tyg till min blivande balklänning. Och på kvällen blir det utgång med tjejerna! Rolig helg!

Igår efter skolan hade jag tänkt åka upp till Falkenberg för att kolla på brorsan och Hyltevolley när de hade match. Men jag valde istället att åka med Caroline, Hanna och Ida till Ängelholm när de två förstnämnda skulle tatuera sig. Mycket trevlig roadtrip med dem! :)
Fast när jag kom hem på kvällen var det bara att vända i dörren typ, för jag bestämde mig för att åka upp till Falkenberg i alla fall. Så sprang typ till tåget och köpte biljett. Visste då att jag i alla fall skulle missa första setet, för tåget skulle gå när matchen började. Men jag ville i alla fall. Men när jag köpt biljetten och väntade på tåget så säger dem ju att det är 30 minuter försenat... Trevligt. Men jag hade ju ändå köpt biljetten så det vara bra till att vänta.. Så kom till Falkhallen lagom till tredje set, och fick se två set. Men hylte förlorade tyvärr. Men trevligt i alla fall.
Nu blir det att ta bussen in till stan och fika och som sagt bio med Rebecka!


Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

2011-01-25 @ 21:17:19
Äter frysta vindruvor och funderar på namnbyte.

Tisdag

2011-01-25 @ 18:36:37

Det blev en väldigt trevlig fika med tjejerna efter skolan. I soffan på sandys. Nice vare! :)
Annars inte så mycket idag.. Borde verkligen plugga mer än vad jag gör, men det är fasen inte kul. Och svårt äre också.
-Svenskan. Vafasen!? Fattar nada på vad det är man ska göra. Och måste läsa två böcker med. 
-Småföretagande.. Vad ska jag göra...?
-Projektarbetet. KOM IGEN!!
-APU:n. Skiter nog i den.
Och sen en massa annat också säkert...

Måste verkligen komma igång med allt. Men här hemma blir det aldrig av. Borde sätta mig på bibblan för att plugga någon gång.. Men inte så stor chans att det blir av. 


En väldigt söt katt, under en väldigt fin julgran, på en väldigt dålig bild, under en väldigt fin dag-innan-julafton.


Söndag

2011-01-23 @ 22:50:45

Tillbaka i Halmstad då. Har verkligen ingen lust med skola denna vecka. Eller inte någon vecka för den delen. Det där jäkla projektarbetet måste blir klart snart. Ska verkligen jobba med det denna veckan. Kul? Nej. 

Var på volleyboll idag. Brorsan spelar. Men det är faktiskt riktigt roligt att kolla på så. Och Hylte vann idag. 3-0. Inte illa. Sen blev det pizza hemma hos brorsan och hans sambo med hennes föräldrar. Bra slut på en helg. höhö

Såg förresten nu när jag gick hem från tåget att de har tagit ner flera träd vid huset. Så nu när jag går till skolan behöver jag inte vara rädd för fåglarna som brukar sitta där och kolla läskigt på mig. Nice!



Det är sjukt vad man kan sakna något. Jag saknar det här. Trysil. Snowboard. Nått så fruktansvärt mycket. Bilden är tagen för två år sedan.


Lördag

2011-01-22 @ 17:48:31
Denna helgen blir visst väldans lugn. Vi får köra desto mer nästa helg.. ;)
Sitter hemma hos pappa just nu. Hans sambo fyller år imorgon, så hon hade visst bjudit hem lite folk ikväll. Men det ska nog gå bra. Kan ju alltid sätta mig på mitt rum och kolla film om det skulle bli för jobbigt.. höhö

Annars har jag verkligen inte gjort någonting idag. Pappa och Liselott, som hans sambo heter, körde förbi Halmstad i förmiddags så åkte med dem hem hit. Då blev det mat, städa lite och sov en timme. Sen fika och datorn typ. Och nu är vi här. Lagom ansträngade dag...



min dator har typ världens sämsta webbkamera. Men jag måste ju testa den ändå.. höhö

snöflinga

2011-01-20 @ 21:29:24

Jao, pluggandet idag gick ju inte speciellt bra.. Känns som om jag har jättemycket att göra, men jag tar inte tag i det. Jäkligt dålig är jag.
Satt och fotade lite i min "ministudio", som jag fick av min bror när jag fyllde år, istället för att plugga. Rolig är det. Men bilderna blev inge bra..
Förresten så saknar jag den riktiga vintern. Idag var det fasen sol och snön är nästan borta, och vi är fortfarande i Januari! Dåligt.



Funderar på allvar att tatuera en sån här. Eller kanske inte just denna snöflinga, men någon..


Torsdag

2011-01-20 @ 18:04:56
Trevlig dag idag. Men vi gjorde inte speciellt mycket. Särskilt inte på fotolektionen. Segt.
Gick in till stan sen och tog en fika. Mysigt vare! :)

Ny design på bloggen blev det idag. Fast denna är mindre än den jag hade innan, så bilderna som ligger uppe är förstora, så det blir lite knäppt. Men men.

Onsdag igen

2011-01-19 @ 21:00:30
Ha! Min blogg fyller två år idag! Grymt. Eller nått.

Onsdag

2011-01-19 @ 18:23:35
Åh, vad jag saknar det. Det är verkligen det bästa som finns. Vill inget hellre än att åka tillbaks.
Är alltså hemma ifrån Trysil. Fast kom hem för över en vecka sen...

Sitter och äter vindruvor nu, och undviker att tänka på allt som borde pluggas. Fasen, skolan är inge roligt alltså. Skönt att det bara är några enstaka månader kvar, för sen tar jag studenten. Helt sjukt alltså! Lilla jag, JAG, ska ta studenten! Shit! Men så grymt kul ska det bli!! Ser verkligen fram emot att slippa skolan. Fast vännerna kommer man ju såklart att sakna. Alla de fina.

Var på Gekås i Ullared med Hanna och Ida igår när vi hade studiedag. Mycket trevligt var det!

För ett tag sen fick jag se ett as-snyggt smycke hos den här tjejen, och jag var bara tvungen att ha det.



Torsdag

2011-01-06 @ 20:23:02
Jobbigt när knät inte orkar lika mycket som resten av kroppen gör...

Men. Jag gilla't ändå! :)

Måndag

2011-01-03 @ 22:20:31
Åh, härliga älskade Trysil! Jag mår typ bra när jag är här, så det är jäkligt nice! höhö
Första veckan är nu över och har börjat på den andra. Eller åker hem på lördag, så riktigt en hel vecka till blir det ju inte, men nästan.
De övriga i sällskapet har vänt hemåt igår och idag, så nu återstår här bara tre pers. Och vi var tio från början. Så lite tomt är här allt. Men imorgon kommer min mamma och hennes man upp, så då blir det inte riktigt lika ödsligt längre..

Har än så länge inte gjort någon extrem vurpa, så det verkar som jag klarar mig.. Fast man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken. Eller vad man nu säger.
Fast jag gjorde en lite rolig vurpa idag på väg hem från afterskin hos ett annat gäng. Fast det var ingen som såg det, för jag var själv och det var jättemörkt. Att åka snowboard i mörker är något av en ny upplevelse för mig.. hehe Men jag åkte i alla fall på en transportsträcka mellan stugorna och det gick rätt så fort ändå. Men så plötsligt tycker jag att det börjar sakta in och sen slog jag en volt. Hade helt enkelt kört ut i lössnön och fastnade där med brädan. Så jag fick en del snö i ansiktet ja. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog... räven..?

RSS 2.0