Fredag, midsommarafton.

2009-06-19 @ 16:31:55
Allt är helt åt helvete.

Fredag

2009-06-12 @ 10:00:48
Det är min systers student idag. Och det regnar, som SMHI sa att det skulle. Men man kunde ju i alla fall hoppas. 
Jag mår inte så jättebra idag heller. Men får la ta en panodil och bita ihop. 
Nu ska jag väl göra mig iordning. Kanske inte ta på mig min gröna klänning, som jag hade tänkt ha, ut i detta vädret, så jag får väl ta något annat.. Men men.

Ha de bra! 

Torsdag natt.

2009-06-11 @ 23:52:46
Jag kan inte sova. Fast jag är trött och mår dåligt och vill typ bara spy. (Ursäkta att jag nämde det..) 
Jag har alldeles för många tankar i huvudet. Om allt och ingenting. Viktiga saker, och småsaker. Om livet och framtiden. Allting snurrar bara runt... Och mycket känns så jobbigt. 


God natt,
ha de bra!

Torsdag

2009-06-11 @ 12:29:04
Då har man sommarlov ja. Och jag håller på att bli sjuk tror jag. Eller jag är nog sjuk. Har ont i huvudet, halsen och mår illa. 
Var i skolan idag en timme, sen gick jag hem. Man kunde gått och kollat på någon avslutningsgrej, men jag mådde inte så bra så jag gick hem. Startade en film och slängde mig i soffan, och mår dåligt.
Det hade varit gott med lite glass nu. Men jag orkar verkligen inte gå och köpa det... Så jag får klara mig utan det. 
I morgon tar min syster studenten. Och enligt SMHI ska det regna hela dagen.. Usch. Men det blir nog bra i alla fall, får vi hoppas. 

Ha de bra!

Onsdag

2009-06-10 @ 20:06:11
Helt sjukt ju. I morgon slutar jag ettan! Första året på gymnasiet har gått, och det har gått så jäkla snabbt! Men det ska bli skönt. Jag hoppas på ett roligt sommarlov med mycket jobb. Tjäna pengar vill jag göra.. hehe

Jag har precis varit och tränat, och nu sitter jag och kollar på fotbollen. Eller TVen är på, och där råkar vara fotboll.. hehe Nej, men lite kul är det faktiskt. 
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva så.. Har inget på hjärtat. haha 

Ha de bra!

RSS 2.0