10 Februari

2010-02-10 @ 17:37:51
Denna dagen har varit helt okej. Verkligen.
Började med att jag fick veta att idrotten var inställd, så gick och la mig och sov igen. Sen när skolan väl började hade jag matte en stund. Och efter det gick jag, Lisa, Hanna, Ida och Caroline och åt lunch på ett fik. Mycket trevligt! Sen var fotolektionen, typ, inställd. Lärarna var inte där, så man fick jobba självständigt. Det gick väl sådär.. Vi fem satte oss i grafsalen och gjorde typ ingenting istället. Jag kollade på några snowboardklipp på youtube, och så lyssnade vi på musik mm. Lagom jobbig lektion...

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket. Jag hade tänkt gå ut och gå, men jag fastnade vid datorn och fixade desigen till bloggen (som jag förövrigt inte blir nöjd med). Får se om jag kanske går ut en liten stund nu istället, innan det blir för mörkt. Kanske.

Ha de bra!

2 Februari

2010-02-02 @ 17:04:54
Om man skulle ta upp det här med bloggandet igen.. Det är ju kul, fast jag har så jäkla lite att skriva om. Men men.
Idag är det tisdag. Skolan var väl hyffsat, inget att klaga på precis. Fick VG på historiaprovet, så det var ju trevligt. Just nu håller jag på att tvätta för fullt, eller så fort maskinerna går.. Sen måste jag plugga en massa också. Aldrig får man en lugn stund. Det är matte, hiostoria och svenska. Sen skulle jag också behöva jobba med arbetet om abstrakt konst, men det får nog vänta ett tag.
Och nu ringer klockan för att tvätten är klar.

Ha de bra!

RSS 2.0