Fredag

2009-05-29 @ 23:41:47
Helg! Det gillar vi.
Precis hemkommen från en pizza och biokväll med Per. Trevligt! Vi såg på "Natt på museet 2". Vi var typ 5 stycken i salongen, och jag var nog den som skrattade mest. Den var jätterolig! Haha Särskilt de svartvita nissarna.. haha x) Så den var riktigt bra, kanske till och med bättre än första. Och det brukar inte filmer vara. Men så var det.
Så nu sitter jag här i Varberg hos mammsen, som inte är hemma ikväll, och äter upp godiset som inte blev uppätet under filmen. Det är så, när filmerna är bra äter man inte så mycket, men när filmen är dålig äter man typ upp allt. Och idag har jag mycket kvar..
Men nu ska jag nog gå och lägga mig eller nått.

Ha de bra!

Snälla bli bra snart! <3

Onsdag

2009-05-27 @ 18:59:10
Min mobil gick sönder för en lite stund sen. Först tappade jag den i skolan en gång, då gick den sönder lite. Men jag kunde trycka sakerna på plats på ett ungefär igen. Sen nu när jag kom hem tappade jag den igen. Så hoppade skärmen och lite annat av.. Inte så jättekul. Jag hade tänkt köpa en ny i sommar när jag har tjänat lite pengar, men inte redan nu. Men som tur va så hade jag kvar mammas gamla mobil som jag lånade förra gången min mobil gick sönder. Men den är väldigt konstig, och skärmen ser man knappt igenom. Men men. Klantig som jag är får jag väl skylla mig själv.. 
Idag var sista riktiga skoldagen denna veckan. I morgon och på fredag är det Sture på Stan. Då ska man, som man nästan fattar, dra runt på stan. Vi ska typ göra reklam för Sture. Och vi som går foto ska då fotografera.. Typ. Men det blir nog nice, om det inte regnar. 
Nu ska jag nog laga lite mat. 

Ha de bra!

Måndag

2009-05-25 @ 20:05:16
Då var skolveckan igång igen då. Men det funkar la. Det är ju typ bara tre veckor kvar till sommarlovet! Ettan har gått så fruktansvärt fort. Men jag får en känsla liksom, va fasen ska lärarna sätta betyg på?! Det känns som om vi inte har gjort någonting. Men det är väl bra, antar jag. 
I morgon börjar jag inte fören ett. Mediekunskapen är inställd om man har gjort klart sitt arbete, och det har jag gjort. Och matten var också inställd. Det är nog för att vi har haft en massa nationella nu.. Sen har jag bara datorkunskap kvar. Den hade jag väl tänkt gå på. Men vi kommer säkert inte göra någonting, för arbetet är ju klart. Men men. Kan lika gärna vara där som här. Sen ska jag på någon vernissage, eller hur det nu stavas. Det var därför foton var inställd idag, för att vi ska dit imon. Men det kanske blir kul, eller nått.. 

Köpte förresten ett par assnygga shorts i helgen. Nu är det bara vädret som saknas! :D

Ha de bra!

Fredag

2009-05-22 @ 14:21:37
Jag har gjort ny design. Hann inte göra klart den i tisdags kväll som jag hade tänkt, för jag tog bussen till pappa då. Och sen dess har jag inte hunnit. Men nu är den klar. Den blev la inte jättefin precis, men jag hade ingen lust att ha den där gråa längre. Så.
Just nu är jag ensam hemma hos pappa. Lite småskönt faktiskt. Hade tänkt klippa gräset, men det är nog rätt blött fortfarande så jag får la se. Kanske startar någon film eller nått.. Och tar lite glass.. höhö :D

Ha de bra!

Tisdag

2009-05-19 @ 16:09:37
Nu är jag ledig för denna veckan! Riktigt jäkla gött! Så imon blir det till att åka hem till pappsen! 
Hade nationella i matte idag. Jag tror det gick helt okej. Så det är ju skönt. Efter det hade vi håla i typ tre timmar, då gick vi in till stan. Sen datorkunskap. Redovisade mitt Power Pointarbete för läraren, och jag fick MVG. Härligt. Jag har fått MVG på alla datorkunskapsuppgifter, så man hoppas ju på MVG i betyg där..  ;D Men vi får la se. 
Ska träna med syrran om någon timme. Om det inte regnar, för jag pallar fasen inte cykla in till stan i regnet. Så lat är jag.. haha 

Nu ska jag ta och äta något. För se vad som står på menyn idag då. Samma som igår säkert. Mackor.. Eller pasta. haha Men är man fattig student så är man. 

Ha de bra!

Måndag

2009-05-18 @ 17:28:29
Jag kan typ aldrig somna på söndagskvällarna. Igår somnade jag inte fören typ 01.30.. Så idag har jag varit rätt så trött... Fast det har varit en slapp dag. Svenska en timme på morgonen, håla lunch och sen skulle jag iväg. Jag skulle till ortopeden och fixade nya inlägg till skorna. Han sa att jag inte fick ha dem skorna jag köpte förra veckan. Så det känns ju sådär.. %&W#@&-fötter. Inte nog med att de är stora som båtar, de ska vara krångliga också. Jag hittar ju fasen aldrig några skor som är fina och som passar mig. BLÄÄ.

Jag har i alla fall skrivit klart mitt arbete om The Pirate Bay. Jag tror det blir helt okej i alla fall.. Det är ju skönt. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 
Just det ja! Jag måste märka min cykel. De ska rensa upp i "gångar" i huset, så alla cyklar som inte har namn på tas om hand, eller slängs. SÅ det måste jag typ fixa idag, eller imon, För sen sticker jag nog henm till pappsen, och cyklen måste vara märkt tills nästa vecka.. Så det måste jag komma ihåg. 

Ha de bra!

Söndag

2009-05-17 @ 18:24:31
Slapp dag idag också. Så hela helgen har varit rätt slapp. Men jag mår inte så jättebra idag. Känns nästan som om jag kommer bli sjuk, fast jag hoppas inte det. Det hade varit jobbigt. Hade egentligen tänkt träna idag, men gjorde inte det eftersom jag känner mig lite dålig. Får la se hur det blir imon. 
Jag cyklade i alla fall och handlade lite innan. Brödet var slut...  Men annars har jag inte gjort alls mycket. Blev klar med datorkunskapsgrejen, tror jag i alla fall. Sen har jag bara Mediekunskapsarbetet om The Pirate Bay kvar, men har kommit en bra bit på det, så det är nog lugnt. 
Nu ska jag nog starta en film, och äta lite choklad som jag faktisk köpte innan.. Tycket jag förtjänade det. hehe 

Ha de bra!

Lördag

2009-05-16 @ 18:01:18
... och jag har inte gjort någonting idag. Sov till klockan 12 typ, sen åt jag mat och startade en film. Herregud va slapp jag är alltså.. Men men. Om typ en timme ska jag och Elisabeth gå och kolla på när min syster, och de i hennes orkester, ska spela. Det blir nog kul. Sen ska jag nog hem till syrran en stund. Trevlans. 
Det känns verkligen som om det är söndag idag, men det är la för att jag var ledig i fredags. Men det är skönt, för jag har ju en helgdag till då. Sen nästa vecka går jag bara två dagar! Måndag och tisdag. Egentligen skulle vi väl gå på onsdagen också, men det var något med att alla media-elever är lediga, eller nått sånt. Och sen är det ju kristihimmelfärsdag, och det där. 
Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska hänga med min mamma, hennes man och min syster upp till stugan i Bohuslän i helgen. Den ska tapetseras om, eller hur det stavas.. Det är ju väldigt fint där uppe, så några fina bilder kanske det kan bli till. Men jag vet inte. Får se. Har ju fortfarande några dagar kvar att bestämma mig på. 

Ha de bra!

Fredag igen.

2009-05-15 @ 21:44:57

Jag blev inte ensam i kväll i alla fall. Bror frågade om jag ville äta hos honom, och absolut. Allt för att inte vara ensam, och slösa mat... ;) haha Ne, men det är alltid trevligt att träffa honom. När vi hade ätit, klyftpotatis och nått kött, så ville hans tjej att han skulle komma till högskolan och hjälpa henne med en grej. Och här är vi nu. På HH, Halmstads Högskola. Jag har aldrig varit här innan, så det är lite intressant. De sitter och jobbar med någonting, så jag sitter och underhåller mig själv med brors dator.. Men men. Slipper vara ensam hemma i all fall. Och DET gillas.

Ha de bra!


Fredag

2009-05-15 @ 14:05:54
.. och det känns som lördag. Det gillas! Men det är nog bara för att vi inte hade någon skola idag. Härligt. Men det blir lite plugg idag. Måste skriva en insändare och jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva om. Men jag har i alla fall kommit en bra väg på mitt mediekunskapsarbete om The Pirate Bay. Så det är nice! 
Men ikväll kommer jag inte har kul. Ensam. Men det är inte lönt att åka någonstans, som då hem till pappa eller nått, för imon ska syster spela med hennes orkester, och det vill jag kolla på. Man kan ju alltid hoppas på att det dyker upp något roligt. Men jag har svårt att tro det. Det blir la till att se på någon dålig film i min ensamhet... Men men. 
Nu ska jag fortsätta plugga. 

Ha de bra!

Torsdag igen.

2009-05-14 @ 22:55:51
Åh herrejävlar vad gött! Ingen skola i morgon! Var precis inne på min svenskalärares blogg.. (!!) Där skrev hon att hon är sjuk och kommer därför inte till skolan imon, och att vi skulle börja skriva en insändare. Så jag fattade det som att vi inte har någon lektion imon. Hoppas i alla fall inte det, för nu har jag smsat till en massa och sagt att vi inte har lektion så.. hehe Illa för mig om vi har det då. haha Det vill jag inte ens tänka på. Men jag fattade det som det i alla fall.. Så jäkla härligt! höhö Så imon blir det sovmorgon, och sen plugg.. 

God natt!

Torsdag

2009-05-14 @ 22:18:56
Haha ! Jag har varit på en Amerikans fotbollsmatch idag!  :D Först gången jag var på en sån, och på slutet började jag fatta.. hehe. Men det var riktigt kul! Var där med Mayan och Johanna och hennes lillebror. Det var jättekul! Väldigt mycket skratt! Och det gillas. Kom hem för typ 20 minuter sen, och nu ska jag nog snart sova. 
Jag har inte bestämt mig ifall jag ska hem till pappa i helgen, eller om jag ska stanna i Halmstad och gå på min systers konsert typ. Det lutar åt det sistnämda.. Men jag vet inte. Det hade varit lite roligar om det händer nått annat roligt i helgen, men jag har ingen aning. Verkar inte som det. Men men.  God natt!

Ha de bra!

Onsdag

2009-05-13 @ 18:52:36
Rolig dag idag faktisk. Först matte nationella. De gick nog helt okej, tror jag. Eller hoppas jag. Sen liten håla och lunch. Och sen engeska. Där satt vi mest och gjorde ingenting. Men det var nice... höhö Sen stack jag och några in till stan, jag köpte skor och två sjalar.. Det är nice! 
Nu när jag kom hem har jag lagat lasagne. Så ska ta och äta och kolla lite på tv nu. 

Ha de bra!

Måndag

2009-05-11 @ 19:27:23
Jaha, då var man plötsligt ett år äldre. Känns inte så annorlunda. Men det är la skönt det. Fast nästa år! Då jäklar...! haha 

Idag var en rätt skön dag. Svenska en timme, sen håltimme i typ 3 timmar... Då stack jag och några andra in till stan, kollade i affärer och sen åt vi. Gottigottgott! När vi kom tillbaks till skolan skulle vi ha foto.. Lite seg lektion, så vi stack rätt tidigt. Hoppas verkligen fotolektionerna blir lite roligar till hösten.. Men det blir dem nog! 
Efter skolan var jag hemma en stund, sen stack jag och träna. Och nu har jag typ precis kommit hem. Ska ta och duscha och äta lite nu. 

Här kommer en bild på blommor jag fick när jag fyllde år.. :)



Ha de bra! 

Torsdag

2009-05-07 @ 20:45:27
I morgon blir jag 17. Så jäkla nice. Sen är det bara ett år kvar tills jag blir 18, och livet börjar.. höhö. Ne, men 17 blir nog kul det med. 
Idag då - Engelska nationella på förmiddagen, sen lunch, inställd gympa, matte och teater. Sen så åkte jag och jobbade lite. Ska servera på en begravning i morgon, så var där och satte upp bord och dukade. Ska då jobba i morgon, hela dagen. Men det är nice. Pengar pengar! 

Ha de bra!

Ny design.

2009-05-06 @ 19:10:37
Ja, ny design. Kärlekshistorian går inte så jättebra, så då satte jag mig vid photoshop, och helt plötsligt hade jag en ny design! Typ så gick det till i alla fall.. höhö. Den kanske inte var så jättefin, men i alla fall. Hade lust att göra nått nytt. Men nu ska jag skriva. 

Ha de bra!

Foto

2009-05-06 @ 16:32:33
Jag har skapat en ny kategori. Tänkte att jag kan visa upp lite foton, inte för att jag tar jättebra bilder, men det kan vara kul i alla fall... 



Onsdag

2009-05-06 @ 16:19:29
Onsdagen blev inte så farlig som jag trodde att den skulle bli, för onsdagar brukar oftast vara den jobbigaste dagen på hela veckan, men idag var det helt okej. Först foto, och där gjorde vi inte så mycket. Gick tidigare från den lektionen och gick och åt mat. Sen började engelskan klockan ett, och vid två gick vi och kollade på estettreornas konsert typ. Och de var riktigt duktiga. Så det var kul! Och nu är jag hemma. 
Jag måste skriva klart min kärleksberättelse idag, för imorgon hinner jag inte. Men det går lite trögt. Usch. Men men. Det löser sig nog. Och jag borde handla idag med.. Men hemköp har öppet ändå till elva, så det ska nog hinnas med. 

Jag tänkte att jag bjuder på en bild idag också, denna gången på en lite vissen vitsippa.. 




Ha de bra!

Tisdag

2009-05-05 @ 17:49:54
Ingen lång skoldag idag inte. Två lektioner. Matte som började 11.20, lunch och sen datorkunskap till 14.10. Lite lagom lång dag sådär.. *höhö* 
Just nu sitter jag och pluggar lite. Skriver kärleksberättelse till svenskan. Och det går inte så bra. Usch. Jag har kommit en bit, och det ska vara klart till på fredag. Men det ordnar sig nog. Och jag fyller år på fredag förresten. Sen är det bara ett år kvar till 18.. Längtar dit? Ajamen att jag gör!

Snart ska jag iväg och träna med syster. Kan behövas.. 

Här kommer en vattenbild.


Hemsk vad jag är på bra humör nu för tiden... ;D

Ha de bra!

Måndag.

2009-05-04 @ 19:49:30
Rätt rolig skoldag idag. Först svenska i kanske 30 minuter. Sen fick vi en uppgift som ska vara klart tills på fredag, så då gick jag, Carro och Hanna iväg in till stan. Carro skulle klippa sig. Och det blev för övrigt skitsnyggt! Och jag köpte en kjol. Sen hade vi foto och skulle bara lägga över några bilder, sen slutade vi vid 14.30. Så skön dag. Och imon har vi mediekunskap, fast det är också en uppgift som man ska göra hemma så jag ska inte till skolan fören 11.20. Så en stund sovmorgon imon. Det gillas! 

Här kommer en körsbärsblommabild också. Bara för att jag är på rätt bra humör just nu. höhö


Ha de bra!

RSS 2.0