Onsdag

2010-11-17 @ 19:24:04
Alltså det är inte kul att vara fattig student. Särskilt inte när man har tänkt gå ut i helgen och inte har nått att ta på sig! Jobbigt värre alltså... hehe Så jag får väl dra nått gammalt över mig. ;) Ne, men nått ska jag väl hitta. Men det är alltid roligare att ha nått nytt att ha på sig.

Idag då. Muntlig bokredovisning i grupp på svenskan. Ingen idrott, så jag och några tjejer gick in till stan och kollade runt lite och åt lunch. Sen naturkunskap. Inget specillt där precis... Efter det satt jag och Tobbe och jobbade på samhälls-arbetet. Nu hemma.
Kul dag. Inte precis.

En snäcka. hehe



För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Tisdag

2010-11-16 @ 20:05:24
Åh, jag är så sjukt trött nuförtiden... Fattar inte vad det är för fel. Idag har jag tagit en powernap på en timme, men inte fasen hjälpte det.. Borde egentligen plugga också, läsa svenskabok och skriva om utbildningen inom eu, och städa lägenheten. Men är alldeles för trött för att göra något av det. Funderar på att gå och lägga mig typ jättesnart.. Får se hur det blir med det.
Idag var det studenttävling i skolan. Och min klass deltog inte. Det var matätartävling. Typ skitäckliga saker. Fler som spydde efteråt.. Vi får väl se på vilken plats vi får springa ut ur skolan.  

Är så jävla trött på skolan nu alltså. Vill bara sluta den skiten och börja leva, typ. Men det är bara lite mer än ett halvår, sen så!

En bild jag tog på Markus förra vintern när vi var i underbara Trysil!

Reach For Me

2010-11-15 @ 20:19:31


Reach for me
Don’t wanna wait another day without you
Take me to higher ground
We’ll be safe and sound
Reach for me


Should’ve known right away
When it felt too good to be true
Cuz you’ve never said
What u mean to say
Anyway you look at it, I'm confused
If you can’t see where this is gonna lead,


Reach for me
Don’t wanna wait another day without you
Take me to higher ground
We’ll be safe and sound


Come on, reach for me
I can’t wait another day without you
Take me to higher ground
We’ll be safe and sound
Reach for me
Just reach for me


I’ve got it all figured out
You decide what’s best for you
Cuz u will build me
So don’t let me down
I can’t make you do
What u don’t want to
If u can’t see where this is gonna lead,

Reach for me
Don’t wanna wait another day without you
Take me to higher ground
We’ll be safe and sound


Come on, reach for me
I can’t wait another day without you
Take me to higher ground
We’ll be safe and sound
Reach for me


Fin låt. Och de bästa är att den är med i Skistar.com´s reklam för Trysil, Sälen mm! :)

Måndag

2010-11-15 @ 16:49:21
Idag försov jag mig. Skulle upp vid 06.30, för började 08.10. Men när telefonen ringde stängde jag av den istället för att snooza. Bra där. Bra. Sen vaknade jag typ 10.30.. Lyckat. Men gjode mig iordning för skolan för att dra dit vid 12 istället. Men när jag var klar för att sticka fick jag veta att Tobias som jag skulle göra ett samhällsarbete med var sjuk, och att vi egentligen fick jobba hemma. Men jag gick i alla fall till skolan för att äta med tjejerna. Sen hem igen. Så jag har pluggat lite och sett på tv.. Och nu håller jag på att tvätta.

Börjar bli riktigt nervös för projektarbetet. Jag är så jäkla lat. Men jag ska börja snart.
Jag har fotat och sånt. Men vågar knappt kolla igenom bilderna. Tänk om de inte alls är bra liksom. Vad gör jag då!? :o Usch. Så jag skjuter upp det lite. Som jag gör med allt annat...


Här är i alla fall en bild från temat jag har.

Söndag

2010-11-14 @ 16:25:07

Ohja. Det har hänt en del sen sist.

I torsdags var det dags att åka upp till Göteborg och kolla in olika högskolor och såntdär. Men fortfarande vet jag inte vad jag vill bli när jag blir stor, så det hjälpte inte mig så mycket... Tänker i vilket fall som helst inte börja plugga direkt efter gymnasiet.
På kvällen var det dags för studentfesten. Ohjo, den blev lycka! Riktigt rolig förfest med tjejerna och mycket folk på "Moon". Lite väl mycket kanske. Men i alla fall. Kul! :D

Temat var som sagt S.


Lånade bilden från Hanna.

Fredagen var ju inte den bästa dagen i skolan kan man ju säga. Lite bakis och sovit i 3-4 timmar nånting är inget jag rekommenderar. Plus att torsdagens festkläder och smink var på... Men dagen gick ändå hyfsat snabbt, och sen när jag kom hem körde jag till Torup till brorsan och sov där.
På lördagen åkte jag ner till Lund. Brorsan skulle spela volleyboll på eftermiddagen, så jag och hans sambo och hennes föräldrar åkte ner till brorsans sambos syster med sambo tidigare på dagen. Sen gick vi och kollade på volleyboll. Och Hylte vann. Mycket tack vare den tappra hejjarklacken på 8 pers typ. ;) höhö
När jag kom tillbaka till Halmstad vid 23.00 var det förfest med tjejerna som gällde. Och 23.38 gick sista bussen in till stan så.. den tog vi. hehe. Och det var början på en sjukt bra utekväll!! En av de bästa, absolut! :)

Och nu sitter jag här. Blir att fixa nått att äta och starta en film känner jag.
Men en sjukt bra vecka har det varit i alla fall! :)


Tisdag

2010-11-09 @ 20:00:05

Fick mitt snowboardställ som jag har beställt idag. Och jag är sjukt nöjd! :D De var så mycket snyggare i verkligheten. Så nu är det bara snön och backar som saknas. Sen är jag nöjd.

Var i skolan grymt tidigt idag. För att köpa studentfestbiljetter. Man kan säga att vi inte alls behövde vara där 06.30. Riktigt onödigt. Men det var ändå helt okej att vänta där i dag. Lite kallt i början kanske, men sen fick vi vänta inne. Så nu kör vi på torsdag! :)
När vi väl hade fått biljetterna vid 8 åkte jag och Jessica hem till mig för att sova lite. Men det bidde inte så. Vi åt frukost och kollade runt på internet typ.. Trevligt vare i alla fall!  Sen tillbaks till skolan för att ha religionsprov, muntligt, vid 10.25. Det gick nog helt okej tror jag. Eller jag vet inte förresten... Vi hade även foto. Och sen fick jag hämta mitt paket på macken!

Imorgon börjar vi inte förrän 11.50 med idrott. Svenskan som vi egentligen har innan är inställd. Eller vi fick jobba hemma, och det tackar man ju inte nej till precis. Så det ska jag göra nu, jobba med svenskan.



haha. När kan detta ha varit? Typ 2-3 år sen tror jag.. Kanske. I alla fall min syster som tog bilden, och missa mitt hopp, med en kass digitalkamera... I Trysil! :D


Så klart.

2010-11-08 @ 21:32:05
Kom på vad jag antagligen ska vara på studentfesten nu. Snowboardåkare så klart. Det börjar ju på S. Så det blir nog det ja. Om jag inte kommer på något annat roligt. 

Nu ska jag fortsätta med religionen, sen sova...

Måndag

2010-11-08 @ 18:14:31
Helvets-religion! Jag fattar fasen ingenting. Vad är det vi har antecknat egentligen..? Jag vet i alla fall att det är om buddhism och hinduism, sen vet jag typ inte mer..  Jäkligt bra av mig, då provet är imon. Men jag ska lägga kvällen på att plugga, och sen får vi se hur det går.
Imorgon är det även dags att köpa biljetter till andra studentfesten som är på torsdag. Hoppas att den blir lite mer lyckad än första. Inte för att jag inte hade skitkul, verkligen! :D Men lite kunde varit på nått annat sätt.. Men vi får väl se där med. Kul blir det nog i alla fall!


Och kolla vad snygga kläder jag har beställt hem!! Eller understället har jag redan fått, men jackan och byxorna kommer nog snart. :) Fint ska de va!


Söndag

2010-11-07 @ 18:34:23

Också den här härliga söndagsdepressionen... Eller hur fasen det nu stavas. Och idag är det ju värre än vanligt, efter lov och allt. Men jag har haft ett bra lov. :)
Har varit hemma hos pappa denna helgen. Eller typ. Kom hit i fredagsnatt, efter en rolig kväll hos Lisa, och ska åka in/hem till Halmstad senare ikväll.

Har hört någonstans att det är kladdkakans dag idag! Och det måste vi ju fira, så jag har en kaka färdig till kvällsmat. Lite konstigt att äta det till kvällsmat kanske, men jag hann inte baka till fikan..

Det är andra studentfesten på torsdag. Och jag ska nog gå. Men det är jäkligt svårt att komma på något kul att klä ut sig till. Temat är S, så nått på S måste det ju bli... Men vi får väl se.


Tisdag

2010-11-02 @ 21:14:19
Två skidresor (snowboard för mig då alltså. ;)) är bokade i vinter. En över nyår. Till TRYSIL! Nästan två veckor där då. :)
Sen ska syrran (och Jonatan) ner till Lech, St Anton, Österrike, Alperna i år och säsonga där. Så självklart ska vi ner och hälsa på. Fast det blir inte förrän vecka 11 nästa år. Men i alla fall.. Det blir bara jag och mamma då. Trevligt.

Jag ska äntligen gå och klippa mig imorgon. Det behövs verkligen.. Har inte klippt mig sen innan förra julen typ. Så det blir väl ett antal centimeter som försvinner..

Alltså bussresan hem från byn till syrran på lördagsnatten var så grymt kul. Skrattar högt bara jag tänker på det typ...! haha !

"2 fast 2 furious" på tv nu, blir att kolla på den.


Oslo

2010-11-02 @ 15:00:02
Hemma från några überbra dagar i grannlandet i väst. :)


RSS 2.0