29 April

2010-04-29 @ 21:40:55
Skönt att denna dagen är över ja. Men svenskaredovisningen blev inte av. Vi gick och kollade på Musiktreornas sluetproduktion istället. Bra var det! :) Men historiaprovet gjorde jag i alla fall. Kändes hel okej, om inte mer än okej. Men vi får väl se.
Sitter just nu och kollar på handboll på tv. Drott vs. Ystad. Drott håller på att vinna, men det kan ändras fort. Men jag hejjar för fullt!
I morgon har jag körlektion, 9.15. Hoppas det går bra. Vill ju så gärna ha körkortet så fort som möjligt när jag fyller år. Och jag fyller ju år om en vecka och en dag! Trevligt!

Men nu ska jag sova så att jag är pigg i morgon. Natti!

Ha de bra!

29 April

2010-04-29 @ 08:01:26
Våren har gått extremt fort tycker jag. Det är liksom snart maj! Och jag fyller år snart! :D

Men denna dagen kan ju bara gå och dö, som vissa sägar. Ikväll kommer det vara så skönt, när allt detta är över. Jag har svenska-redovisning och historiaprov. Usch och fy! Svenskaredovisningen är om något jag inte riktigt fattar, och inte riktigt är klar med. Så det ska jag fixa nu. Behöver inte vara i skolan fören 10, då alla andra som har engelska B är och gör nationella. Men jag ska ändå vara där tidigare än vad jag behöver för att jobba på MDK-projektet som ska vara klart på måndag. Och sen skitstor redovisning på det.
Historiaprovet är om mellankrigstiden och andra världskriget. Lite mer tid känns det som man behöver för att plugga på det. Men vi ska ha det idag. Men det är bara till att plugga nu.

Ha det bra!


Jag har köpt en ny t-shirt! :) Från shirtcity.com


<3

2010-04-22 @ 21:26:18
"You know,
I wouldn't even call snowboarding a sport,
you know for me it's just a way of life"            - Travis Rice


Kunde inte ha sagt det bättre själv..! :)



Jag. haha
Bild från Jonatan, sist vi var i Trysil.

7 April

2010-04-07 @ 15:24:11
Om typ en månad fyller jag 18. Herregud! Denna vintern och våren har hittills gått skitsnabbt! Skönt det.

Vi hade det jättebra i Paris! Skitkul! Och Paris var inte alls som jag hade föreställt mig. Men det var mycket bättre så som det var. Jag vill verkligen åka dit någon mer gång. Det var så fint! Men det vore roligt om det var lite finare väder.. Det var konstigt väder. Först jättefint med blå himmel och sol. Sen helt plötsligt ett ösregns som varade i några minuter. Men vi hade det jättebra!
Sova på bussen är väl inget jag kan rekomendera precis. Lite tufft ett tag. Det gick mycket fortare än väntat, men på natten var det rätt så jobbigt..

Grannen rätt över gatan.. :)


RSS 2.0