Vad gör vi? Nu kör vi!!

2010-09-24 @ 19:59:45
Snart blir det förfest här hos mig, sen vidare ut på stan senare! Riktigt nice!
Kommer förhoppningsvis ett gäng från Laholm också! Så inte bara de gamla vanliga.. ;) höhö. Fast jag gillar dem gamla! Bäst är dem.

DET HAR KOMMIT SNÖ I TRYSIL!!!!! :D Så jäkla nice. Jag längtar sjukt mycket till skidsäsongen, eller snowboardsäsong för mig.. Men i alla fall! 

Nu ska jag fortsätta att göra i ordning mig till Oskar Linnros - Från och med du. 

 :) 

Små lögner, blå lögner

2010-09-17 @ 18:25:47
Åh, så skönt med helg! Var helt slut på skolan idag. Somnade typ på lektionerna...

Sitter i bilen påväg upp till Bohuslän nu. Skönt med en lugn helg för en gångs skull, typ.. ;) Men nästa helg kör vi igen.



Bild från i somras, när vi var där uppe. Jag, Emelie och Annevi.

eh

2010-09-16 @ 17:33:38
Nordamerikanska indianer? Vafan?!  Just nu gillar jag inte religion.. Fattar nada.

Det snurrar i min skalle

2010-09-16 @ 16:58:14
Torsdag, och snart är denna veckan slut.. Men denna helgen blir det fullt upp. Jag ska åka med min mamma och hennes man upp till vårt sommarställe i Bohuslän och fota för mitt projektarbete. :) Det ska faktiskt bli kul. Hoppas bara det är fint väder, och absolut inte regna.. :O Då blir det typ jobbigt. Men enligt smhi ska det inte alls regna, men man vet ju aldrig. Ett paraply ska med i alla fall.

Rätt slapp dag i skolan idag. En lektion, foto. Och där gjorde vi inte så mycket. Kollade på någras foton, och någon fotofilm typ. Och gick på stan och fotade panoramabilder..
Vi var även och röstade på skolvalet, och jag röstade "på riktigt" också. Första gången för mig ju. höhö Spännande! eller inte...
Men nu borde jag plugga lite religion. Segt.

Jag hör dåligt och jag fattar trögt.

2010-09-14 @ 17:52:55
En bild ifrån "klassresan"...




Så fort jag får syn på nåt
och gillar vad jag ser
rycks det ifrån mig
sen syns det aldrig mer


somliga ljus brinner aldrig ut

2010-09-14 @ 10:41:36
Åh! Jag såg just en reklam från skistar på tv. De gjorde reklam för Åre, Vemdalen, Hemsedal mm. Och självklart Trysil! Åh vad jag saknar det. Men snart är det vinter. Och för hoppningsvis blir det mycket snowboard i år. Hoppas jag i alla fall... Jag ska ner till min syster som ska säsonga i alperna i vinter någon gång. Men vet inte när. Sen hoppas jag ju verkligen på att få åka upp till Trysil..! hmm.

jag tror att jag har börjat haja

2010-09-13 @ 22:09:39
Sådär. Ny design. Inte nått avancerat precis. Men annorlunda. Det tog ett tag. Menyn ville inte som jag ville.. Gah. Men nu så. höhö.

Var och fikade med min mor innan idag. Hon var nere i Halmstad för att hämta en sak, och ville då umgås med sin yngsta dotter. Inte mig emot när jag fick fika. Gratis... ;) hehe ´
Men nu ska jag nog ta och sova eller nått liknade. Eller visst fasen. Måste hänga upp tvätten! Glömde göra det när jag kom upp från tvättstuga. Illa.

13 September

2010-09-13 @ 16:49:47
Helgen var riktigt bra! Kanske lite för bra, på vissa fronter.. ;) Men men. haha
I alla fall. I fredags körde jag, Hanna och Ida upp till Göteborg och liseberg för att lyssna på Babian! Sjukt bra var det! Och nu vet vi att det går att sittdansa. Bra kväll var det i alla fall!
I lördags då då. Började kvällen med grymt rolig förfest hos Carolin och Oscar! Sen inte till stan och träffa Ida och Hanna. Och resten håller jag för mig själv. hehe Men kul hade jag i alla fall!
I söndags vaknade vi upp och de kände för pizza. Jag var inte så sugen men hängde med till pizzerian och höll dem sällskap i alla fall. Sen blev det tv resten av dagen...
Bra helg! :)

Ha de bra!

7 September

2010-09-07 @ 17:15:13

Okej. Enbart för att Ida tycker jag ska ta och skriva i den här så får jag väl ta och göra det.. ;)
Vad har hänt sen sist?

- Jag har fyllt 18. Väldigt lyckad dag, men dock var jag småsjuk. Men dagen var perfekt!
- Jag har varit på min första festival, Siesta!
- Jag har haft sommarlov.
- Jag har tagit körkort. 6/7- 10 är datumet att minnas! Lycka! :)
- Jag har börjat på mitt sista år i skolan.

Sen vet jag inte om det finns något mer intressant att berätta.

Mitt sommarlov var helt okej. Inte jättebra, men absolut inte dåligt heller. Fick gjort en hel del jobb, så har fått in lite pengar i alla fall...

Idag beställde vi i alla fall studentmössorna. Riktigt roligt! :D

Ha de bra!


RSS 2.0