9 December

2009-12-09 @ 23:08:12
Shit herregud. Det är december! Snart jul och snart TRYSIL!! :D Och iår kommer det bli skitbra, det känner jag på mig. Ska vara där i två veckor, så mer snowboard på en gång än någonsin. Glad! :D

Idag då. Nja, det har väl inte hänt så mycket precis. Har varit hemma från skolan idag, är sjuk. Så jag har bara sett på film och lyssnat på julradion så klart! :) Kommer inte gå till skolan imorgon heller, så ska åka hem till pappa imorgon. Har ju ingen skola på fredagar, så helgen börjar imorgon..
Och nu borde jag sova. Så natti natti!

Onsdag

2009-12-02 @ 19:43:17
Ne, nu måste jag ju skriva lite. Var ju ett tag sen...

Just nu sitter jag och lyssnar på julradio.se. Go julmusik där. Och jag anser att i hela december får man lyssna på julmusik..! :) Jag borde väl plugga lite också, så får göra det snart..

Vad har hänt idag då?
Vi hade gympa första lektionen och där hade vi teori. Grymt tråkigt var det, i alla fall när jag var vaken.. Ja, jag somnade. Inte första gången jag somnar i skolan. Förra veckan somnade jag i soffan nere i fotosalen under en håltimma. Men skönt var det i alla fall. Och det var det i dag på gympan också. Bara en stund efter blev jag mycket piggare..
Sen hade jag matte, lunch och foto. Slutade vid 17.00.. Sen gick jag, Hanna och Ida in till stan. Ida skulle åka hem på en gång när vi hade kommit fram.. Synd. Men jag och Hanna gick i lite affärer och jag fixade en julklapp.

Nu ska jag äta och plugga lite. Ha de bra! :)

Månen var lite häftig när vi skulle gå, så vi upp med kameran och resultatet blev såhär..

RSS 2.0