Fredag.

2009-02-27 @ 12:59:46
Fredag idag. Så jäkla gött!! Och det firar jag med lite mentos och choklad så här efter skolan. Slutade 12.10 idag. 
Lite senare ska jag och syster ta tåget upp till Varberg, och träffa mamma. Trevlans. 
Jag skulle egentligen också gått på bio idag med Per, men filmen vi ville se gick visst inte..  Tråkigt. Men men. Det får bli någon annan gång. 

Ha en bra helg! :) 

Måndag

2009-02-23 @ 20:01:20
Det har faktiskt varit en hyffsad dag idag. Gött det. Jag blev så jäkla sugen på chokladmuffins innan i eftermiddags, så jag stack och köpte grejer till det och bakade. De ni!  Sen har jag pluggat lite också. Jag är så redig så.

Jag gillar meningslösa inlägg! 

Ha de bra!

Söndag

2009-02-22 @ 22:54:36
Hemma. Hemma ifrån Vemdalen. Bra skidåkning. Men jag mår skit. Riktigt skit. Orkar inte. Pallar inte.  

Hej.

Tisdag

2009-02-10 @ 20:46:13
Jag var inte i skolan idag heller. Huvudet ville inte det.. Så jag har bara legat i soffan och sett på film och slappat idag. 
Fick precis veta att jag bara har en lektion imon. En tre timmars lång fotolektion. Så en bättre dag finns la inte! Men nu ska jag nog starta tven, eller nån film. Fast först ska jag ringa mamma!

Ha de bra! 

Måndag

2009-02-09 @ 16:23:44
Var hemma från skolan idag. Vaknade med riktig ond huvudvärk. Så jag tog två panodil och somnade om. Vaknad sen vid 11.30. Sen har jag sett på film. Borde plugga lite med, men huvudet klarar inte riktigt av det just nu. Det får vänta en liten stund till. Lite tråkigt att missa fotolektionen idag. De är ju ändå de roligaste lektionerna jag har. Men men. 
Nu ska jag nog starta en till film. 

Ha de bra!

Söndag, sen kväll.

2009-02-08 @ 23:14:51
Det värst som finns är ju när man är trött men inte kan sova. Och just nu är jag trött, men kan inte sova. Då blir det att man bara ligger och tänker en massa. På saker som tex hände för länge sen. Eller tre år sedan rättare sagt. Nu ångrar jag det.M Men men. Vad kan man göra åt saken..? Nej, just det. Ingenting. Så det är bara till att fortsätta blunda.. 

Natti natti!

Söndag

2009-02-08 @ 20:07:42
Jao, då var det söndag. Igen. Det är nog den värst dagen på hela veckan. Att veta att man måste upp tidigt imorgon till skolan och plågas där en vecka till... Men sen är det sportlov. Och då jäklar blir det snowboardåkning!! 
Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa. Har lånat två böcker idag på biblioteket. En bok som jag har läst flera gånger, eller i alla fall två. Men den är jättebra! 
God natt!


Ha de bra!

Lördag

2009-02-07 @ 17:00:06
Alltså jag är nog sämst på att skriva blogg. Men det kanske beror på att mitt liv är riktigt tråkigt...? Har aldrig nått att skriva om...
Just nu sitter jag och skriver på ett svenskarbete. Om sagor och jag har valt "kejsarens nya kläder".. Det går la bra, eller nått.. 
Isaberg i torsdags var la trevligt. Men jag längtar till riktiga backar! Riktig snowboardåkning!

Jag har köpt ett gymkort nu! *Känner mig duktig* Och faktiskt är det riktigt kul att träna! Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka. Men jag får tacka min kära syster för det. Så Tack! :) haha 

Nej, nu ska jag avsluta det är megalånga inlägget och fortsätta med "Kejsarens nya kläder". 

Om det nu är nån som läser, så får ni la Ha de bra!





Du fattar inte så jäkla arg jag är på dig!

Måndag

2009-02-02 @ 18:15:52
O jej! Jag känner att jag är riktigt duktig på att skriva... Applåd till mig! 
Idag är det i alla fall måndag. Jag tyckte fotolektionen idag var riktigt kul. Vi fick göra en egen kamera. De ni! ;D En lådkamera. Sen fick vi framkalla bilderna med. Det var häftigt! 
Ja, det var kul idag i alla fall. 
Jag passade på att handla idag på håltimmen. Skönt att slippa det senare när jag hade lite bråttom hem för att tvätta. Så det har jag också hunnit med idag. Sista maskinen går nu. Nice med rena kläder.. hehe ;)
Usch jag måste plugga. Mediekunskapsprov imon. Om radion tror jag. Och public servic och sånt. Det är rätt svårt, och jag har inte pluggat på det så mycket. Fy skäms Frida!
Mamma kommer en stund sen! Hon var nere i Halmstad för nått ärende, så hon kommer upp till mig en stund. Inte så länge, men i alla fall.. Trevligt. 
Aja, nu ska jag plugga.

Ha de bra!

RSS 2.0