Söndag

2009-03-29 @ 19:52:11
Igår var en bra dag, Måns Zelmerlöw på K-rauta! 
Riktigt roligt hade jag! 

Ha de bra!

Torsdag

2009-03-26 @ 21:07:34
Jag är verkligen världens sämsta på att skriva blogg, eller i alla fall om nått intressant, och att plugga. Jag pallar verkligen inte. Sitter nu och försöker nöta in lite engelskaglosor. Det går la sådär om jag får säga det själv. Det finns så mycket annat som tar ens tid. Fast inte nått kul precis, utan bara surfa runt på internet t ex. Men jag har alla fall kommit en bit på mitt svenskarbete, om Trysil! Nice nice. 
Det ska i alla fall bli jäkligt gött med helg nu. Eller imon då. Fast har två lektioner kvar denna veckan. 
Jag kan inte fatta att det är påsk om två veckor. Eller att vi har en vecka kvar i skolan, sen lov. Helt sjukt! Men vårterminen går verkligen fort. Mycket fortare än höstterminen. Och den 12 juni smäller det! Sommarlov!! Så JÄKLA gött! Fast det är en tid kvar. hehe Men i alla fall. Men men. 
Nu ska jag få dem där glosorna att fastna.

Ha de bra!

Onsdag

2009-03-25 @ 19:31:39
Vilken besvikels. Jag trodde verkligen det var fredag innan idag. Men tji fick jag, det är bara onsdag. Men det är snart fredag och imon har jag en redigt go sovmorgon. Börjar 13.20. :D Riktigt jäkla gött. Jag är verkligen inte en morgonmännsika. Hellre sena kvällar än tidiga mornar. 
Men nu ska jag vara duktig och plugga lite..

Ha de bra!


Måndag

2009-03-23 @ 17:25:05
Hade bara en lektion idag. Foto. Härligt. Fast det börjar bli riktigt segt att framkalla bilder hela tiden. Men men. Började 12.30. Och  innan dess var jag på Hemköp och köpte lite naturgodis till min sjuka syster och Emelie som också är sjuk. Stackarna. Krya på er! 
Sen efter skolan har jag inte gjort så mycket. Inte hunnit typ. Handlade lite snabbt. Men jag måste plugga lite ikväll. Usch. Jag hatar plugg. Men men. Snart lov så. Gött!

Ha de bra!

Söndag, igen.

2009-03-22 @ 21:58:41
Det är svinkallt i min lägenhet! Riktigt jäkla kallt! Känns som om det blåser in genom fönstret. 

Ville bara säga det. 

Söndag

2009-03-22 @ 21:41:44
Jag hatar söndagskvällarna. Usch! Bara känslan av att man ska till skolan imon får mig att vilja spy, eller nått liknade. Blää. 
Fast dagen har varit bra. Gick upp vid 10 och tog bussen till Hylte vid 12.45. Kollade på volley boll med bror och hans tjej. Trevligt. Sen var det dags att åka till Halmstad igen, och nu är det kväll. Kollar på nån film som går på tv, "I hennes skor" tror jag den heter. Jag har nog sett den innan, men den är nog bra. 
Jag såg på "Twilight" igår. Den var faktisk bra. Men slutade konstigt tycker jag. Sen såg jag en till film. "Never back down". DEN var bra! Riktigt bra. :) Han Sean Faris, snyggingen, var med! Det gör ju inte det hela sämre.. hehe Ne, men se den. Den var som sagt bra. 
Men nu ska jag koncentrera mig på filmen. 

Ha de bra!

Fredag

2009-03-20 @ 21:42:11
Sitter nu hemma hos min bror. Ska sova här i natt. Innan idag var jag och hjälpte till lite där min bror och hans flickvän jobbar. De var nice. Hellre jobba med folk, än att sitta ensam hemma. Klockan är typ bara 21.40, och jag är redan lite trött. Men det är skönt. Faktiskt. 
Två veckor kvar i skolan, sen är det lov! Gu va härligt. Bara sova typ. Och så har jag tänkt städa mitt rum hos pappa. Varje gång jag är där är jag alltid för trött för att göra det. Men på påsklovet ska jag göra det någon gång. 
Men nu ska jag nog gå och vara social med de andra. 

Ha de bra!

Torsdag

2009-03-19 @ 10:20:38
Blev ingen träning idag. Känner mig inte alls bra. Har typ Jätteont i magen. Så jag vet inte ifall jag ska till skolan. Men vi får se. Börjar ju inte fören om ett par timmar, 13.20 om jag ska vara exakt.
Igår kväll var jag hos min bror och fick tårta. Trevligt!

Ha de bra! 

Onsdag, igen.

2009-03-18 @ 17:18:06
Det sitter några fåglar i ett träd utanför mitt fönster typ. Jag bara väntar på att de ska släppa en skit när jag cyklar förbi. Det är INTE kul. Livrädd varje dag. 
Och jag bestämde mig för att åka med min syster på hennes spelning kväll. Så det blev ingen träning. Men kanske i morgon förmiddag då. Får se.

Skulle bara säga det.. hehe

Ha de bra!

Onsdag

2009-03-18 @ 15:58:29
Fotolektionerna börjar bli lite sega nu. Har hållt på med att framkalla bilder nu i flera veckor. Så hoppas vi får göra nått annat snart. Men annars har dagen varit helt okej. 
Har inte bestämt mig om jag ska iväg och träna box idag. Kanske ska följa med min syster och kolla när hon spelar i hennes orkester.. Men jag vet inte. Får tänka lite mer på det. I morgon har jag en go sovmorgon. Börjar inte fören 12.30. Men jag kanske ska sticka och träna på förmiddagen. Så då blir det inte så lång sovmorgon, men vill man "bli fin så får man lida pin" heter det väl..? Fast jag har inte riktigt bestämt mig. Det beror nog på ifall jag kommer träna idag eller inte. 
Men men.

Ha de bra!

Tisdag kväll

2009-03-17 @ 21:30:33
Kom hem från träningen för en stund sen. Blev inte bara pilates, utan 30 minuter på maskinerna också. Härligt. Men nu är jag rätt så slut. Men det är skönt. Och imon blir det Box med Emelie! Roligt! 
Men nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Läsa lite kanske. Så God natt!

Ha de bra! 

Design

2009-03-17 @ 17:04:58
Ja, som sagt ville jag ha en ny design. Så jag slängde ihop en lite snabbt. Blev kanske inte mycket bättre, men eftersom jag inte hade något annat vettigt att göra. Så varför inte liksom.
Men oj. Nu måste jag äta lite, och sen sticka och träna! 

Ha de bra!

Tisdag

2009-03-17 @ 16:11:05
Tisdag idag då. Hade mediekunskap, matte och datorkunskap. Det sista är väldigt segt. Men jag antar att det är bra, eller nått. Annars var det väl en helt okej dag idag. Och den är inte slut än.. ;) Ska iväg och träna pilates senare. Det blir la sådär, men ska göras. 
Satt och lekte lite i photoshop innan. Hittade lite coola färgeffekter. Eller, coola och coola. Men jag som inte kan så mycket tyckte dem var coola! Såde så!

Funderar på att göra en ny design snart. Bara för att det är kul. Men vi får la se. Knappt någon som ser den ändå så... hehe 

Ha de bra!

Måndag

2009-03-16 @ 19:08:38
Gick inte till skolan fören 12.30 idag. Riktigt gött. Hade bara en lektion också, foto. Sen när jag kom hem stack jag och Emelie och tränade. Riktigt skönt, och kul! 
Sen när jag kom hem duschade jag och städade lite. Här såg för j*vligt ut.
Så vad händer imon då? Nja, inget speciellt tror jag. Ska träna pilates på kvällen.. Annars inget kul. Som vanligt. 
Men men. 

Ha de bra!

Söndag

2009-03-15 @ 22:52:13
Riktigt härlig helg kan jag säga. Åkte hem till pappsen i fredags. Jag och syster satt vid datorn på kvällen och redigerade filmen från Vemdalen. Sen på lördagen åkte jag till Rebecka! Det var riktigt nice! Vi såg på melodifestivalen, sjöng sing star och snackade en massa. Jag sov där tills idag. Sen tåg jag bussen in vid två-tiden till lägenheten. 
Sen nu på kvällen cyklade jag och syster till Elisabeth och åt god mat. Trevligt trevligt. 

Men nu ska jag nog gå och sova snart. 

Ha de bra!

Onsdag

2009-03-11 @ 17:15:53
Ja, igår var jag och tränade pilates. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Men jag ska gå nu i alla fall i 4 veckor, sen får vi se. Ikväll ska jag och Emelie träna Box. Typ som kickboxning har jag för mig. Det är i alla fall kul, och jobbigt! :) Men jag borde plugga lite nu först. Har matteprov imon. Fast jag tror inte det är så svårt. Men vi får la se.
Imorgon är det torsdag, och jag tror att jag inte börjar fören 13.20. Har för mig att vi inte har vanliga idrottslektioner nu när vi tränar på fritiden.. Så då har jag bara matte och teater. Teatern hade jag kunnat vara utan. Men men. 
Men nu ska jag plugga innan jag ska iväg. 

Ha de bra!

Tisdag

2009-03-10 @ 10:42:10
Igår var jag och mamma på Gekås. Blev lite småfynd. Bland annat en fruktkorg! :) Idag hade vi visst mediekunskapsprov som jag helt hade missat att vi skulle ha. Jag var sjuk förra gången, så missade det. Men det var inget prov som man kunde plugga till. Så det gick la okej. Kanske. Men efter provet så fick vi gå. Så har två timmars rast, så jag stack och handla och nu är jag hemma. Ska sticka till skolan igen om en halvtimme.. Har matte och datorkunskap då. 
Men sen ikväll ska jag och syrran träna pilates. Det är en idrottsuppgift att göra nått man aldrig har gjort innan i 4 veckor. Eller nått sånt. Fattar inte riktigt, men det blir nog bra. Ska bli kul i alla fall. 

Ha de bra!

Söndag

2009-03-08 @ 12:09:16
Vi är lediga imon. Så jäkla gött. Jag och mammsen ska antagligen till gekås då. Så jag ska nog åka upp till henne idag någon gång. Fast jag måste plugga lite också.. 
Igår var jag och syster i Falkenberg och hälsade på farfar och Ingrid. Vi var där typ hela dagen. Det var riktigt mysigt! På kvällen gick vi till Musik direkt, eller vad det nu heter. Det var la rätt nice. 

Ha de bra!

Fredag

2009-03-06 @ 15:17:44
Och va fasen ska jag göra? Ingenting. Antar att jag och syster ska åka till Falkenberg imon med tåg, så det är ingen ide att åka hem till pappa. Så jag blir la ensam i lägenheten hela kvällen. Får la starta en film antar jag.. 
Fast det är riktigt jäkla skönt med helg. Och det blir en långhelg dessutom. Vi är lediga på måndag! 

Tog precis undan min tvättställning, som har stått uppe ett tag, och gu va stor lägenheten plötsligt blev. Jag har golv!! :D hehe
Sen har jag också bakat cholkadmuffins. Det är gott! 

Ha de bra!

Torsdag

2009-03-05 @ 22:48:11
Var på någon sorts konsert idag med syster och Jonatan. Himla konstig, men väldigt bra! Det var typ killar (eller män kanske det heter...) som spelade på olika blåsinstrument. Inte precis sån musik som jag gillar, men syrran lurade med mig. Och det var nice. Riktigt kul var det! Och de var riktigt duktiga! 

Jag hatar att gå och lägga mig. Det är så himla jobbigt. Eller det jobbigaste är att jag vet att jag måste upp snart igen. Och jag är inte trött. Det känns liksom att jag skulle kunna vara vaken hela natten, men då blir jag ju skittrött i skolan. Så det funkar ju inte. Men jag gillar inte att gå och lägga mig. Eller att somna. För så fort man somnar är det morgon igen, och jag måste upp och gå till skolan. Usch.

Bror är fortfarande i Trysil. Hoppas han har det bra! Jag skulle gärna vilja vara där. Men men.  Nästa år, då jäklar! :)

God natt!
Ha de bra!

Onsdag

2009-03-04 @ 21:57:08
Åh, vad glad jag blev. Min syster har inte glömt bort mig. Hehe  Hon kom precis hit. För ingen anledning. Det var nice. Hon stannade inte så länge, men ändå! :)  

Har varit sjuk i två dagar nu. Bara legat framför datorn och kollat på film. Och då menar jag BARA det. Lite segt kanske. Och jag trodde inte att detta någonsin skulle komma ut ur min mun, men jag vill träna. Skulle ha tränat igår. Det är så jäkla kul. Faktiskt! Men ska till skolan imon i alla fall. Sen kan jag kanske träna på fredag. Hoppas jag. Men men. Jag överlever. Det är ju inte precis som om jag har tränat mycket innan i mitt liv... Typ inget alls. 

Och som alltid vill jag åka snowboard. 

Ha de bra!

Måndag

2009-03-02 @ 20:58:02
Okej, det känns inte bra. Det är så tungt i hjärtat kan man säga. Att veta att min bror är i Trysil är inte kul. Visst förtjänar han en semester, och en semester i Trysil är ju den bästa. Så jag är glad för hans skull. Men det är ändå tungt. Jag vill bara vara där. Åka snowboard, och inte tänka på något annat än just det som händer för stunden. Jag älskar det. (En av de få sakerna jag kan säga högt att jag älskar). Men jag är verkligen jätteglad för min brors skull. Men det är som sagt ändå tungt.. Och att inte riktigt veta när jag ska dit nästa gång gör det hela inte mycket bättre. Jag vet att jag ska dit nästa år, men inte när eller med vem. Men att jag ska dit. Det är verkligen säkert! Annars tar jag tåget upp själv, och bor på nått vandrahem eller nått.. För dit ska jag i alla fall!

Aja, dagen har la varit okej. Rätt kul faktiskt. :) Hade foto, så det förklarar väl saken. Men nu ska jag starta en film eller nått, sen ska jag nana. God natt!

Ha de bra!

Söndag

2009-03-01 @ 22:20:13
Åh, jag är så jäkla avundsjuk på min bror. Han är i Trysil just nu. Och jag är hemma i tråkiga Halmstad. Åh!! Förra gången jag var i Trysil trodde jag att jag skulle åka dit igen om bara några veckor. Men så blev det inte. Och nu ska jag antagligen inte dit fören nästa år. Och då SKA jag dit! Men jag var så förberedd att åka dit. Hade liksom inte sagt " Hej då" efter första gången. (Eller kanske inte hej då, men ni fattar säkert vad jag menar). Åh, jag vill dit! Nu! Jag vill åka snowboard. Jag ska verkligen flytta norrut när jag blir lite äldre. Så fort som möjligt. 
Jag vill inte vara 16 år. Jag vill typ vara 19, 20 nått. Äldre i alla fall. 

Idag har jag i alla fall varit riktigt duktig, om jag får säga det själv. 
Jag har:
Tränat - Roligt! 
Städat - Behövdes.
Pluggat - Skrivit svenskadikt. (Och av någon anledning handlar den om snowboardåkning! :O (hehe))
Tvättat - Smutsiga kläder...

Och nu ska jag gå och lägga mig. Skola imon ju, tyvärr... 

Ha de bra!

RSS 2.0