Torsdag

2011-05-27 @ 00:56:38
"Det är ju typ bara tre veckor kvar till sommarlovet! Ettan har gått så fruktansvärt fort. Men jag får en känsla liksom, va fasen ska lärarna sätta betyg på?! Det känns som om vi inte har gjort någonting. Men det är väl bra, antar jag. "

Detta skrev jag 25/5-09, och jag känner fan lika dant nu typ..
Allt är liksom klart nu. Betygen sätts nu i dagarna, och det är bal på söndag. Sjukt. Dessa tre åren har gått fruktansvärt fort, men ändå så långsamt typ. Det har hänt en massa, träffat nya människor och haft kul och mindre kul. Och nu är dem snart slut. Vad händer sen? Jag vet i och för sig vad jag ska göra, fram till maj nästa år. Men med allt annat. Hur blir det med dem man har umgåts med nu varje dag, typ, i tre? Och dem man inte har umgåts med, men ändå träffat varje dag...? Lite småjobbigt kan jag tycka, men jag se fram emot framtiden nått så sjukt mycket!
Det blir jobba mycket i sommar. På ett äldreboende, typ, i Varberg. Blir rätt så mycket jobb, men jag behöver alla pengar jag kan få in. För sen, i slutet av augusti. Då smäller det! HEDMARKTOPPEN!! Än så länge är det det bästa som har hänt mig, och jag hoppas innerligt att jag passar in där och att det blir kul.
Och nått sjuk coolt om Hedmarktoppen; Man gör en långtur varje år, och eftersom jag ska gå på snowboardlinjen så ska vi åka och åka snowboard i typ tre veckor någonstans i världen. Och på Facebook har de som jobbat på toppen skrivit att alla linjerna ska samlas någonstans i en vecka i slutet av långturen, och nästa år har dem sagt att det kanske, kanske, bli Hawaii. Fatta coolt det hade varit! HAWAII!!!! sjukt. men vi får se.. 

24/3-10 skrev jag:
"Och jag vill verkligen åka mer snowboard i år. Bor på helt fel ställe. Västkusten är inge bra för en snöglad tjej. Efter skolan ska jag sticka uppåt i landet alltså, kanske Norge? Till Trysil! Lovely hade det ju varit! :D hehe Men det är ju 1 ½ år kvar.. Men den som lever får se."

Det är så sjukt att jag nu vet vad som kommer att ske. Att jag tar studenten och får ut i världen, typ. Mår nästan illa av tanken på att göra nått annat än skolan, men också så jäkla förväntansfull och taggad!

Jag har alltså läst igenom lite från bloggen ikväll. Och jag har aldrig fattat att livet verkligen går snabbt. Trodde inte riktigt på det först, som alla äldre säger. Men nu är det fan sant.
Kom förresten hem från Stockholm ikväll. Har varit där en natt med klassen, och några tvåor. Några hade jobbat med en skoltidning som var nominerad till lillajournalistpriset och vi följde med som en liten klassresa.. Det var i alla fall trevligt! Men lite jobbigt att åka buss så länge, och dem vann tyvärr inte.. 
Usch, jag kan skriva typ hur mycket som helst ikväll känns det som, men jag måste fan sluta och jag borde fan sova. Så kul för dig, om du har läst hela detta kapitlet.

.

2011-05-21 @ 18:30:34
Man kan ju hoppas på det i alla fall.
Håller tummarna/tummen för detta.

Klart.se


Lördag

2011-05-21 @ 18:00:59
Maj har hittills varit årets bästa månad, måste jag nog säga, och än är den inte över.

Jag har hunnit fylla år och tillbringade födelsedagshelgen med två mycket fina vänner på underbara, fantastiska Popadelica! Helt sjukt bra var det! Finner inga ord typ. haha
Börjat lyssna på sjukt bra musik, om jag får säga det själv..
Festat och ballat ur som aldrig förr.
Hängt på gräset.
Skrattat.
Chillat.
Fikat.
Öl.

Kvar ha vi,
Utställning.
Stockholm.
Fest.
Bal.

Onsdag

2011-05-11 @ 09:26:18
Damn! Oversleeping again
Damn! I can't believe I did it once again

I can make it in time
if I jump out of bed
if I skip to wear clothes
and get running instead
if I get on my feet
if I skip to hit snooze
if I don't care to eat
and get running instead
I can make it in time

Been oversleeping on Monday
I don't care let's pretend that it's Sunday 

Tisdag

2011-05-10 @ 16:47:57
Har nu, lagom till sommaren, skaffat långt hår och ny mössa.

Bauta huvud.


Bra musik. French Films .

RSS 2.0