Fredag

2010-10-29 @ 21:52:33
Sitter och kollar på idol nu, fast det slutar när som. Nu var det slut. Daniel (så klart!), Olle, Jay och Minnah tycker jag var riktigt bra ikväll. Fast Linnea var inte dålig hon heller.. Och inte Andreas heller! Gadh. Vem är kvar då? Jo, just det. Elin. Och Geir, eller vad fasen han heter.  Hon och han var inte så bra, trycker jag då..

Gårdagen var helt okej. Hade bara en lång lektion. Foto. Då fotade jag skolläkaren och lite annat. Sen skulle vi gå till biblioteket och lyssna på en författare/krimolog. Eller vad han nu var. Rätt så intressant och kul faktiskt. Efter det gick jag till stan och köpte ett par byxor. Ett par riktigt sköna svarta byxor. Sen gick jag hem och gjorde inte så mycket mer.

Idag då. Börjar dagen med att jag försov mig. Stort. Började 8.10, vaknade 10.30.. Så struntade i första långa lektionen och gick till skolan vid 12 och åt tacos. Hyffsat gott faktiskt. Efter det hade vi bara Expo. Riktigt roligt! Efter lektion gick jag in till stan idag igen. Hade glömt att köpa lite igår.
När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket på posten, från eivyclothing.se. Så nu har jag fått hem mitt sjukt snygga underställ. Och snabbt gick det. Beställde det i onsdags.
Sen har jag packat för imorgon. Klockan 8.00 från Österskans går bussen till Oslo.. Riktigt kul ska det bli!! :)


Onsdag

2010-10-27 @ 19:27:29
Seg och tråkig dag kan man lugnt säga. Först svenska där läraren pratade om danska och norska i en timme. Inte det roligaste precis. Sen lunch med äcklig fisk  och potatismos och sen idrott. Jag var inte med på idrotten. Hade ont i huvudet och magen, så satt och kollade på när tjejerna i klassen hade step up (tror jag det heter). Fast jag somnade till lite, där jag satt lutande mot väggen. Skönt det. Efter det var det naturkunskapsprov som gällde. Vet faktiskt inte hur det gick, men jag svarade på allt i alla fall, tror jag.

Nu på eftermiddagen har jag städat lägenheten och håller på att tvätta. Redig man kan vara ibland. Ibland. Nu ska jag no se på tv, och sen prata med mamma.

-

2010-10-26 @ 22:42:23
När, var och hur hände detta?

Jag trodde knappt att det var sant.

2010-10-26 @ 15:03:31

Tänkte ta tag i det där med bloggandet igen, för typ femtioelfte gången. Får se hur länge det varar denna gången..

Jag gick hem från skolan tidigare idag. Har väldigt ont i huvudet och i magen. Men det går nog över tills jag gifter mig (som pappa ALLTID sa när vi var mindre). Så nu blir det att plugga naturkunskap så gått det går. Har prov imon såatt...

På lördag åker jag till OSLO och hälsar på min syster!! Grymt kul ska det bli! Och jag ska få följa med henne på jobbet en dag också. Intressant kan man säga. hehe Riktigt kul ska det bli, och jag saknar min syster! :) Kom precis på att jag saknar Varberg, Bockstensskolan och 9Gul också. Faktiskt. Allting var så roligt och enkelt där. Eller jag hade i alla fall roligt. hehe Så det var ett bra år, det där.

Jag ska åka till TRYSIL!! antagligen. Den 27 december och vara där i två veckor! UNDERBART!! Hoppas resten av hösten går snabbt bara!


RSS 2.0